Αρχική > ΔΙΑΦΟΡΑ, ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙ > ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΔΕΜΑΤΩΝ

02/07/2007

Προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες συσκευασίες δεμάτων, χωρίς βέβαια αυτό να τις κάνει δυσκίνητες. Όλα τα κουτιά μελιού, βρίσκονται σε μεγάλες, διαφανείς, πλαστικές σακούλες έτσι ώστε να προστατεύονται αλλά και να διακρίνονται. Επιπλέον, υπάρχει εξωτερικά πρόσθετη επικάλυψη με μεμβράνη, για να γίνονται τα δέματα πιο συμπαγή και αδιαπέραστα από τυχόν σκόνες. Εάν σκεφτούμε ακόμη ότι, τα κουτιά μελιού (1κ -5κ) καπακώνονται αυτόματα από την κατασκευή τους, τότε μπορούμε να μιλάμε για μια σίγουρη μακροπρόθεσμη αποθήκευσή τους, χωρίς τα γνωστά προβλήματα.

Για να δείτε την εικόνα σε μεγένθυση, κάντε κλικ ΕΔΩ, ή πάνω στην εικόνα και μετά κάντε ΞΑΝΑ κλικ στην εικόνα που θα εμφανιστεί.

 

Για να δείτε την εικόνα σε μεγένθυση, κάντε κλικ ΕΔΩ, ή πάνω στην εικόνα και μετά κάντε ΞΑΝΑ κλικ στην εικόνα που θα εμφανιστεί.

Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: