Αρχική > ΔΙΑΦΟΡΑ > ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ…

03/08/2008

Γειά σας…

ένα »τεχνικής φύσεως» πρόβλημα, μας έκανε να μην ενημερώνουμε το site μας, για αρκετό χρονικό διάστημα… λυπούμαστε γι’ αυτό.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έμεινε τίποτα πίσω ούτε από παραγγελίες, ούτε από παραγωγή, ούτε από νέα προϊόντα, ούτε από ενημερώσεις με τον γνωστό πατροπαράδοτο τρόπο επικοινωνίας, μέσω τηλεφώνου.

Από εδώ και πέρα, θα σας ενημερώνουμε συχνότερα σε ότι έχει σχέση, όχι μόνο με τα γνωστά από πολλά χρόνια προϊόντα μας, αλλά και για τις προσθήκες νέων προϊόντων στη γκάμα μας και για τις βελτιώσεις στην ποιότητα και στην ποικιλία αυτών.

Είμαστε δε, τόσο αισιόδοξοι στη συνέχεια της πορείας μας και στην διατήρηση της συνέπειά μας, ώστε ελπίζουμε έως του χρόνου (πρώτα ο Θεός), να έχουμε να επιδείξουμε μία »εικόνα» πολλή διαφορετική και προχωρημένη, σε σύγκριση με τα τωρινά δεδομένα.

Αλλά ας μη λέμε πολύ μεγάλα λόγια και ας αφήσουμε το χρόνο να κυλήσει… καλά να είμαστε κι εμείς αλλά κυρίως εσείς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια… σας ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό.

Κι εμείς για αντάλλαγμα θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε, ότι καλύτερο μπορούμε για το καλό της Μελισσομίας και της συσκευασίας τροφίμων γενικότερα.

Άλλωστε αυτό το έχουμε αποδείξει…

Advertisement
Κατηγορίες:ΔΙΑΦΟΡΑ
Αρέσει σε %d bloggers: