ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ
Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές αλλαγές προς χάρη του εμπλουτισμού της ποικιλίας:
-Στη γκάμα προϊόντων μας έχει προστεθεί και η συσκευασία 1/4 κιλού μελιού
-Τα μισόκιλα μελιού υπάρχουν σε δύο διαφορετικές διαστάσεις: στενόμακρο και κοντόφαρδο
-Τα κουτιά μελιού συσκευασίας 1 κιλού και 5 κιλών έχουν κυκλοφορήσει εκτός από στρογγυλό και σε τετράγωνο σχήμα
-Τα κουτιά μελιού συσκευασίας 1 κιλού και 2 κιλών έχουν κυκλοφορήσει από τον προηγούμενο μήνα και σε δύο διαφορετικές »αποχρώσεις», διατηρώντας βέβαια τη λιθογράφηση της τετραχρωμίας που τόσο πολύ άρεσε σε όλους. Απλά, στο επάνω μέρος της κίτρινης κηρύθρας προστέθηκε λίγο μαύρο ή μωβ χρώμα με χρυσό εξάγωνο σχήμα κηρύθρας που δίνει μία διαφορετική αίσθηση ειδικά στην αντανάκλαση του φωτός. Φυσικά βέβαια, υπάρχει και το πλεονέκτημα του διαχωρισμού στον μελισσοκόμο να βάζει μέσα στα 3 διαφορετικά χρώματα κουτιών και 3 διαφορετικές ποικιλίες μελιού.
-Τα κουτιά μελιού συσκευασίας 2 κιλών έχει βγει δοκιμαστικά και αυτά σε τετράγωνο σχήμα αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γραμμή παραγωγής για μαζική και αυτόματη παραγωγή του… έτσι το κοστολόγιό του είναι ακόμη »ασύμφορο»
-Τα κλασσικά τετράγωνα δοχεία »ολόκληρο» και »μισό» με μεγάλο καπάκι δοχεία τύπου »τυριού» δεν θα ήταν δυνατόν να μην τα αντικαταστήσουμε με προϊόντα τέτοιου τύπου που να θυμίζουν μέλι… έτσι κυκλοφόρησαν στρογγυλά δοχεία με τη λιθογράφηση της κηρύθρας και της μέλισσας, περιεκτικότητας για 13-14 κιλά το »μισό» και 26-28 κιλά το »ολόκληρο»
-Η εξέλιξη της παραπάνω παραγωγής συνεχίστηκε με την προσθήκη της μελοκάνουλας στην αρχή στο »ολόκληρο» δοχείο και πριν από ένα μήνα και στο »μισό» δοχείο μιας και αυτό μας το ζητήσατε εσείς.
-Και επειδή αρκετοί από εσάς ζητούσατε επίμονα τα δοχεία αυτά να έχουν καπάκι που να βγαίνει ολόκληρο για να αδειάζει μέχρι τελευταίας σταγόνας το μέλι που περιέχει και να ξαναχρησιμοποιείται, προστέθηκε στη γκάμα μας το »κωνικό δοχείο μελιού με τσέρκι». Λιθογραφημένο απ’ έξω με τη μέλισσα και από μέσα επιχρυσωμένο αλλά και με πέρασμα interlac τροφίμων στη ραφή ώστε να το κάνει πιο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου μιας και τα δοχεία αυτά ξαναχρησιμοποιούνται ξανά και ξανά.